VI DRO TIL OSLO

På tirsdag dro jeg og en del andre fine folk, til OSLO. tok toget nedover i mange timer, før vi til slutt kom fram. Grunnen til reisen var at vi skulle på konsert. Dagen etter ankomsten var det klart for det, og bandet vi kom for og høre på var Avenged Sevenfold. Var så utrooolig bra!! Har likt dem i så mange år, så og endelig få se de live var kunge. Ble værende til torsdag kveld, så den dagen gikk bare med på og slappe av med film, restaurant og etter hvert en søvnløs togtur.


I løpet av de tre dagene vi var der, spiste vi vilt mye burger king og McDonalds mat. Så kjenner jeg er mett av det enda.
Og er her to av bildene som ble tatt under konserten. SE så nærme vi er dem, hadde perfekt plass, jeg og Thea.

Når va du sist på konsert?

Hører du på Avenged Sevenfold?

6 kommentarer

rebecca heldal

27.nov.2010 kl.14:21

Hei jeg er med i finalen på en konkurranse Chess arrangerer. Konkurransen avsluttes på søndag og jeg trenger masse stemmer for å klare dette. Jeg har prøvd å sanke inn stemmer ved å sende denne linken rundt på mange blogger, dette er noe jeg vanligvis ikke gjør, siden jeg ikke liker å reklamere på den måten. Men nå føler jeg at det er den eneste utveien for å ha en sjanse til å vinne.

Så mitt spørsmål til deg er om du kan stemme på meg og om du har tid kanskje informere om konkurransen i et innlegg på din blogg. Dette kan hjelpe meg mye videre i konkurransen.

Her er linken: http://bloggover.chess.no/blogger/rebecca-heldal/

Beklager for at jeg spammer bloggen din, men jeg trenger hjelp.

Tusen takk <3 hilsen rebecca heldal

Åse Margrethe.

27.nov.2010 kl.18:43

ser ut som dere koser dere<3

ha en fin kveld<3

Katrine - vurderer blogger!

27.nov.2010 kl.18:43

Jeg var på konsert i sommerferien :-)

Nei, jeg så ikke på dem! Koselige bilder :-)

lullapus

27.nov.2010 kl.20:41

Ååå hadde så sykt lyst på den konserten!! Men pga skole og sånn så ville jeg ikke reise. Hørte om de for 2 år siden for første gang, og digger de sykt mye! :-D

Hvilke sanger spilte de?

Spilte de den tøffe "A little piece of heaven"? Den er jævlig bra! Og musikkvideoen er sykt morsomt\ekkel :-D Og Afterlife <3 <3

ylva

27.nov.2010 kl.20:54

SYKESTE :D

Jannicke Due - The Batman

28.nov.2010 kl.20:53

JEG VAR DER! :D

Skriv en ny kommentar

E m i l i a

17, Trondheim

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits Related Posts with Thumbnails Related Posts with Thumbnails