SVARENE


beste minne? Hellas for tre år siden, Islandstur i 10 klasse med tidenes klasse, og Tøsberg-tur med Kaja ned til Andrea og Siri!! Hva er fulle navnet ditt? Superhemmelig!!! Når er du født? 31 Desember 1992. Liker du navnet ditt? Liker det ganske godt, liker det at det er veldig få som også heter det. Er du sammen med noen? 5 på en gang!! :-) Liker du godteri? jaaaaa. Sminker du deg, og hvis du gjør hvilken type og hva? Sminker meg ja. Bruker bare basissminke, er ikke så fan av noe mer enn foundation, solpudder, maskara og nudefarge på leppene. Øyenskygge nesten bare til sepsielle anledningæær. vis du kunne bestemt selv hvilkent land du ville bodd, hvor hadde det blitt ? Norge, Sverige, Danmark eller USA.  hva liker du å gjøre på fritiden? Henge med venneeer på forskjellige opplegg. Om det er fest, film, byen ur whatever.

Hva skal til for at noen skal lese din blogg? De må like og få regelmessig poster om mote tror jeg :-) hva er det beste med å blogge :) Syns det morsomste med det, og grunnen til at jeg enda holder på, er og dele det jeg liker og vil vise dere. Om det er moten jeg liker, annet inspo, bilder eller det som skjer i min hverdag.Favorittblogger? LinnieAmalieAnna HeddaIda, Ingrid, Elise Nora ++++ når startet du å blogge? i 8-9 klasse. hvorfor beynte du å blogge? Begynte for og skrive om hva jeg drev med osv. hva fikk deg til å begynne å blogge? hvor mange blogger har du hatt? fikk lyst da jeg startet og lese andre blogger. Har hatt 2. er du forøyde med blogge? Av og til. har du fatse blogger du leser? Noen på bloglovin, som jeg leser fast. hvor mange lesere har du? alt fra 150-600. Kommer ann på hvordan jeg bloggæær. hvor mange komentarer har du? atm, 10393. hvor får du inspo fra, du har alltid så bra innlegg! =) Takk for det! :-D Finner inspo på andre blogger, nettsider for klær, rundt meg på gata osv.

hva er ditt beste kupp (innen klær, sko osv)? hmm.. et par sko fra bianco. Elsker dem, bruker de så og si hver gang :-)) Kosta egentlig 600 kr, så fikk jeg dem for 200. hva er på toppen av ønskelista di akkurat nå? Diverse klær jeg har sett på, ny data.

 


Beste: sang Talking to the moon - bruno Mars, So far away - Avenged Sevenfold, Lead Sails - Atreyu, ghost in the machine - bob pluss fleer.  Mat Pizza, Kebab, Hambuger, Quesedilla, pasta. Godteri Smågodt (stor fan!!!!!!) Brus Cola. Designer Alexander Wang og Balmain +++. Klesplagg Coctailkjoler, skinnjakker, highwaste kjørt, topper. Dag i uka Torsdag, fredag og lørdag Måned Desember, Mai og Juni. Årstid Sommer. Klesbutikk Bikbok, gina tricot og HMHva er tipset du ville gitt til en jente som var hemlig forelska i en gutt? hahahhaa, ledd av spørsmålet her, jeg og vennene mine :-)) er virkelig ikke noe kjærlighetsguru, så kan egentlig ikke hjelpe deg. Men kan jo alltid sprøve og ta kontakt med gutten, snakke med han og bli kjent, eller noe?  Hva er tipset du ville gitt til en jente som blir mobba? Snakke med en person du stoler på, og som kan hjelpe deg. Er ikke noe ekspert på det her heller altsåå. ynglings musikk? Hører på en veldig blanding, alt fra Avenged Sevenfold og Atreyu, til Bruno Mars, BOB, Eminem og andre listepopere. yndlings film? Never back down, the last song, Dear John, Orphan ++ ynglings farge? Blå, hvit, svart, rosa. Når det kommer til farger i klær, bruker jeg så og si bare svart og hvit. Pluss litt dongerifarger og jordfarger. kva e greia med du og niklas? ingenting :-)


Koffor e du så forelska i merete? hu ser at du glane på hu på skolen hele tia .... Trudd æ klart og lev i sjul.. for en tabbe. e merete den kuleste du kjenne????? JAAAA!!!!!! Kordan e mattetiman uten merete? kan umulig vær bra??? Stort savn!!!! savnes like my som avstanden fra jorda til sola ;)))) hei^^,
elsker bloggen din kjempemye, hvorfor er du så flink?
<3 takk siri <333

7 kommentarer

Julie Susanne

18.okt.2010 kl.22:35

bra innlegg! ble gøyere å lese når du hadde bilder:)

E m i l i a

18.okt.2010 kl.22:52

Julie Susanne: så bra :D

emilia &lt;3

19.okt.2010 kl.15:04

hei <3 jeg er født 14 desember og heter emilia :-) nicee

Merete

19.okt.2010 kl.19:19

hhahahhahhaha, i knew you loved me <3 <3 <3 <3

for en spesiell person som har skrevve all dæm spørsmålan om mæ XDXDXDXDXD!!

E m i l i a

20.okt.2010 kl.18:04

Merete: SYKTTT STALKER h*n ja!!!!!!!!!!!!!! jajja, nonn kjenne mæ så godt, og kjem med dem riktige spørsmålan

Julie

22.okt.2010 kl.21:33

tøft å ha bursdag på nyttårsaften! er det gøy?

E m i l i a

23.okt.2010 kl.12:27

Julie: jada, kjempegøy :-D

Skriv en ny kommentar

E m i l i a

17, Trondheim

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits Related Posts with Thumbnails Related Posts with Thumbnails